Ledning

Torbjörn-Kemper

Torbjörn Kemper

CEO. Stockholm. Född 1969.

Torbjörn Kemper har över 20 års erfarenhet från management, försäljning och affärsutveckling inom Health Science och FMCG. Tidigare uppdrag inkluderar positioner som VD och styrelseledamot för Karessa Pharma Holding AB, försäljningsdirektör, Henkel Norden AB, Nordic Commercial Director, Nestlé Health Science och Business Development Director för Meda OTC. Torbjörn är ekonom i grunden och studerade på Göteborgs Handelshögskola.

Optionsinnehav: 100.000 st

 
Torsten Engevik

CFO. Stockholm. Född 1955.
Torsten är civilekonom med egen verksamhet som IT- och managementkonsult. Erfarenhet från flera vd- och styrelseuppdrag inom ICA-verksamheten i Sverige/Norge. CIO och COO för två teleoperatörer, CFO för ett rättighetsbolag inom livsmedel. Torsten ha varit kommunalråd och vice kommunstyrelseordförande på Lidingö.

Aktieinnehav: 12.500
Optionsinnehav: 10.000 st

Övriga pågående engagemang:

Bolag Uppdrag Period
Lidingö Stad Tomtaktiebolag Ledamot 2015-

Innehav i andra bolag, överstigande tio procent:
Torsten Engevik Konsult AB

 


 


Magnus Brasen

Global Business Manager. Stockholm. Född 1970.
Magnus Brasen är Civilekonom och har 20 års erfarenhet inom marknadsföring och försäljning inom Health Science och FMCG. Magnus har arbetat med stora varumärken såsom Nicorette, Restylane och Coca-Cola men även brutit ny mark inom olika patient- och produktsegment inom life science. Mellan 2007 och 2016 har Magnus verkat som strategisk konsult och interim manager i bolagen Capdai AB och Mojo Management.

Aktieinnehav: 2.100
Optionsinnehav: 25.000 st

Övriga pågående engagemang:

Bolag Uppdrag Period
Capdai AB Styrelseledamot, Vice vd 2014-
Mojo Management, Enskild firma Vd 2007-
Saltsjöbadens IF Styrelseledamot 2016-